I den "vanlige" utgaven var det mye fløte og ost, så den passet ikke helt for meg som tåler lite fløte - og selvsagt ikke for Simon, som er allergisk mot det meste.
Rebekka, datteren vår, hadde fått tips om denne retten fra en leser på sin blogg - og du finner oppskriften på bloggen hennes:
Som sagt, måtte vi ha en utgave "uten alt" - og her er den: minus gluten, soya, melk (om en ikke har på ost):
Potetform "uten alt" (2-3 porsjoner)
8-10 små poteter (eller ønsket mengde)
150-200 gram smårettskinke (Gilde)
(vær obs på boksene med bogskinke/picnikskinke, noen inneholder gluten-/soyaprotein)
ca 1/2 boks mais (eller så mye en liker...)
Steikes ved 200 grader i ca. 1 time. Hvis en tåler det, kan en ha på ost på de siste 15-20 minuttene. I originaloppskriften er det brukt både baconost og fløte, så det er jo mulighet for å mikse og trikse litt her...
Server med kokte grønnsaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com