(Melke- , soya- og glutenfritt)
INGREDIENSER
3 egg
3 ss sukker (kan sløyfes)
1/2 ts salt
1/2 dl olje
5 dl rismelk/risdrikk
2 dl vann
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker (ev. bytte med kardemomme)
ca. 400 g semper finmix (eller annet glutenfritt mel)
Pisk sammen egg, sukker og salt. Tilsett det tørre vekselvis med melk og vann. Begynn gjerne med det tørre - og sikt melet (er ofte litt klumper i). La røren stå ei lita stund (15 min). Den tykner ganske mye og hvis den er for tykk, så er det bare å ha i litt mer vann (varierer fra vaffeljern til vaffeljern hvor tykk røren må være). Steik i vei: nam, nam.
Dette er en test :)
SvarSlettTest av nytt kommentarsystem :)
SvarSlettTest av svar :)
SvarSlettSå bra med dette fokuset, MASSE LYKKE TIL MED NY BLOGG.
SvarSlettHilsen Lisbeth
Takk :-)
SvarSlettHei tove, super fin blogg. Vil gi deg et lite tips. Jeg har melkeinntolerans og bruker derfor laktosefrie produkter. Jeg tåler de. Når jeg baker, steker osv syntes jeg det er bedre med melage uten melk og salt enn soft spesial :)
SvarSlettSå spennede!!! :D:D
SvarSlettTakk. Alt er jo foreløpig bare kopiert fra Rebekkas blogg, men i og med at hun har satt i gang dette, så skal jeg prøve å legge inn litt tips/oppskrifter etter hvert.
SvarSlettMelange har jo alltid vært kjent for å være god steikemargarin, og hvis en tåler den, er den nok flott å bruke. I og med at Simon ikke tåler soya, er den utelukket her. Jeg begynte selv å bruke mer olivenolje etter å ha vært tre uker i Spania for tre-fire år siden, og da Simon ble syk, kuttet vi ut nesten all margarin til steiking, så vi bruker nesten bare oliven- og rapsolje nå.
:-)
SvarSlettFor en flott blogg, med supre tips og oppskrifter!
SvarSlettTåler ikke hvetemel og melk, så midt i blinken for meg;)
Ha en fin dag!
Turid
Takk :-) Håper du vil finne tips og oppskrifter som kan være til inspirasjon.
SvarSlett