onsdag 29. februar 2012

Onsdagsmiddag: Ørret med hollandaise

Dette er middag for deg som tåler fisk (og melk)

I dag har vi hatt ovnsstekt ørret til middag. Vi er glad i hollandaisesaus til fisk, og i og med at Toro, Knorr og andre produsenter har gode sauser, så tar vi som regel denne lettvinte løsningen...

Toros hollandaisesaus er uten hvetemel (inneholder hvetestivelse), egg, soya, skalldyr..., men inneholder melk. Tåler du ikke melk, er alternativet å lage saus selv, eller f. eks. bruke smeltet margarin (Soft Spesial)
Legg fisken i ei form, gjerne på bakepapir. Strø på sitronpepper. Steikes ved 200 grader i ca 20 min (jeg stekte den da den var ganske frossen). Kok saus etter anvisning på pakken. Jeg er gjerrig på margarin/fett i slike sauser - og bruker som regel ingen ting... 
 I salaten hadde jeg finstrimlet 2-3 blad kinakål, 1 raspet gulrot, 1/2 elpe og 1/2 appelsin i biter og litt agurk. Jeg lagde dressing av: saft av 1/2 appelsin, 2 ts sitron og 1 ts sukker. 
Vi hadde kokte poteter i dag, men bruker ofte potetstappe til slik fisk. 
Onsdagens middag er fortært: sunn og god var den.
Vel bekomme  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com