lørdag 25. februar 2012

Tilslørte bondepiker

I dag kommer det altså to innlegg: havrekjeks, som du finner i forrige innlegg - og nå: tilslørte bondepiker. I og med at jeg ikke hadde brødrasp som egnet seg til desserten, lagde jeg havrekjeks. Fant også et par krumkaker fra jul (nå er det nesten slutt på julebaksten...), så jeg blandet dem med kjeksen.

Til desserten i dag brukte jeg:
(3-4 porsjoner???) 
1 ss Soft Spesial
2 ss sukker
1,5 dl knust kjeks (brødrasp)

2 dl erlet (fløte eller annen fløteerstatning som tåles)
1 ts sukker
(litt vaniljesukker om du liker det)
eplemos (med biter)





Smelt smør i steikepannen. Tilsett sukker knust kjeks (brødrasp). Steik dette på middels varme til det får en lys brun farge (skal ikke bli brent). 
Avkjøl kjeksblandingen

Legg eplemos, erlet (krem) og den stekte kjeksblandingen lagvis i en skål eller i glass.

God helg!




















Denne retten er lagd/kan lages uten gluten/melk/soya/nøtter/egg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com