Til desserten i dag brukte jeg:
(3-4 porsjoner???)
1 ss Soft Spesial
2 ss sukker
1,5 dl knust kjeks (brødrasp)
2 dl erlet (fløte eller annen fløteerstatning som tåles)
1 ts sukker
(litt vaniljesukker om du liker det)
eplemos (med biter)
Smelt smør i steikepannen. Tilsett sukker knust kjeks (brødrasp). Steik dette på middels varme til det får en lys brun farge (skal ikke bli brent).
Avkjøl kjeksblandingen |
Legg eplemos, erlet (krem) og den stekte kjeksblandingen lagvis i en skål eller i glass.
God helg!
Denne retten er lagd/kan lages uten gluten/melk/soya/nøtter/egg...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com