Suppe er billig og god mat. Denne utgaven er også enkel å lage. Man kan ta hva man har i huset: skjære opp, koke - og vips har man en god og billig middag (eller kvelds, eller lunch, eller turmat, eller... :-)
Til 3-4 personer brukte jeg:
Ca. 1,5 liter vann
2 (ca. 350 g) kyllingfileter (Jeg brukte frosne "First Price")
100 g gulrot
100 g hodekål
50 g løk
50 g glutenfri spagetti (eller "vanlig" om du kan spise det)
salt/pepper (ev. annet krydder om du ønsker det)
Skjær kyllingfiletene i strimler (gjerne når de er halvfrosne) og kok ca. 5-10 min. Tilsett de andre ingrediensene: finsnittet/strimlet hodekål/gulrot/løk og spagetti som en brekker i biter. Kok i ca 10 min (avhengig av koketid på spagettien). Smak til med salt og pepper og server f. eks. med foccaciabrød.
Bruker du ikke noe buljong/fond i denne suppa? Super blogg, har funnet mange oppskrifter som passer familien hvor en har egg og melkeallergi!
SvarSlettSå bra at du finner oppskrifter som passer for dere :-)
SlettJeg brukte ikke fond/buljong i denne suppa, for det blir god kraft av kyllingen. Skulle det likevel bli lite smak, er det bare å putte oppi litt.