I dag hadde jeg litt av hvert i fryseren: oksekjøtt (rester fra en steik), kjøttdeig og oksekraft. Men det er bare å ta hva du liker - og har: ulike typer kjøtt (salt/ferskt), pølser, kjøttdeig... Mengden er det jo også bare å tilpasse: mer eller mindre, alt etter smak og behag.
Selvsagt er det godt med skikkelig hjemmelagd, fra bunnen av, der en koker kjøttet der og da og kutter ferske grønnsaker, MEN: det får bli en annen dag :-)
Til 2-3 porsjoner brukte jeg:
1 pose lapskausblanding (800 g)
3 dl kraft/buljong
200 g kjøtt
150 g kjøttdeig
salt og pepper
Server med flatbrød, f. eks. Odin potetbrød fra Biri (kjempegodt glutenfritt flatbrød)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com