fredag 2. mars 2012

Kake på 1-2-3...


Takk til Toro, Regal og andre kakeprodusenter som gjør hverdagene (og helgene/høytidene) enklere for oss med allergi i familien. Når kakene også er gode, er de jo ikke noe å lure på: da er det greit å velge disse...
Her er det sjokoladekake fra Toro - og det eneste en trenger i tillegg til posen med kakemix, er vann og nøytral olje (vi bruker rapsolje i og med at soya ikke tåles). Lag etter anvisning på pakken: det går på 1 - 2- 3 :-) Om en ønsker glasur på, må en ha noen ingredienser ekstra (men som det meste, kan den vel kjøpes ferdig, mener jeg). 

Vi lagde glasuren selv: 
3 ss smeltet margarin
3 ss kaffe 
2 ts vaniljesukker
1 ss kakao
melis til glasuren får passe tykk konsistens 
Klar, ferdig: nyt! Med eller uten seigmenn (eller annen pynt)

Retten er lagd/kan lages uten gluten (inneholder hvetestivelse)/melk/soya/nøtter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com