onsdag 20. juni 2012

Regal brownies

....utrolig god :-)

I mangel av å ha funnet/lagd en god brownies-oppskrift, så går det i Regals utgave.
MEN, Johanne: jeg skal finne/lage en "hjemmelagd" utgave. En dag!
 (Kanskje det er det sommerferien må brukes til...)
Her i huset liker vi i alle fall Regals brownies veldig godt. Har man litt olje, vann og ei ildfast form - og selvsagt en steikeovn og en halvtimes tid, så er ettermiddagskosen berget :-)
Mål opp vann og olje, bland i kakemixen - og hell røren over i ei lita langpanne (jeg bruker bakepapir i bunnen).
  Steik i 175 grader ca. 30 min, avkjøl litt...
.... og server !

PS. Brownies er veldig godt servert sammen med is, MEN det er også godt I is. Vi har lagd det flere ganger. Bruk f. eks. denne oppskriften på is som grunnoppskrift. Vi har prøvd brownies + nesquickpulver og brownies + banan. Deilig :-)


4 kommentarer:

 1. Denne er jo kjempe god:)

  SvarSlett
 2. Enig!
   I går var lykken stor da jeg fant en bit i fryseren og hadde is og bringebær til :-)

  SvarSlett
 3. Om du fremdeles er på leit etter en FANTASTISK brownies oppskrift kan jeg varmt anbefale denne (og gjerne med solsikkekjerner i): http://csangolicious.com/2012/08/13/beste-brownie-i-byen-seig-sot-og-stappet-med-deilig-sjokolade/

  Selvfølgelig med melkefritt smør :)

  Den har kraftig sjokoladesmak, men liker dere det kan det bli tøft å gå tilbake til Regal, bare så du er advart ;-)  Hilsen Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. ...den så jo ikke vond ut....

   Tror kanskje jeg må prøve den en dag. I tillegg til at allergikeren ikke tåler nøtter, er jeg ikke så veldig glad i mandler/nøtter selv, men kanskje det går med solsikkekjerner, som du sier. Jeg skal jo lage meg en oppskrift på brownies selv, ikke bare bruke Regal, må bare finne litt tid først :-)

   Takk for tipset!

   Slett

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com