mandag 4. juni 2012

"Hjemmelagd" frokostblanding

Allergikeren vår har aldri vært så veldig glad i frokostblandinger, men i det siste har han funnet ut at cornflakes med rismelk og jordbærsyltetøy er grei mat. Det er også greit å kunne variere litt, da det fort kan bli litt ensformig når en har allergi. 

Før helga fant jeg ut at jeg skulle lage en "hjemmelagd" utgave, mixe litt. Nå må det sies at den er ikke så veldig hjemmelagd, kanskje "hjemmeblandet" er et bedre ord...
Jeg kjøpte semper SPECIAL FLAKES (cornflakes), Finax CRUNCH + at jeg lagde en egen blanding med havregryn, som du finner oppskrift på under "Havredessert med frukt/bær". Bland alt i det forholdet som du selv ønsker og liker. Havreblandingen er også godt likt av far i huset, så han blander den med sin frokostblanding/corn flakes. 
 
"Hjemmelagd" frokostblanding med risdrikk, jordbærsyltetøy og sukker. Ganske sunt - og variasjon til brød og rundstykker :-) 
Litt for alle! Frokostblandinger ol. med - og uten alt :-)
 Puffet ris er glutenfritt, men det er kanskje ikke så mye mat i det, men fint å kunne blande med noe annet. 

God frokost (kvelds, lunch, mellommål osv.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com