fredag 22. juni 2012

"Det er sommer, det er varmt om natten..."

"♫ ...det er sommer, det er varmt om natten... "

Vi har hatt et par deilige dager i Telemark nå, men ryktet sier at det er slutt snart. Jeg har jobbet første del av denne uka, men nå har jeg ferie - trur eg :-)

Gårsdagen var også fin - og på kvelden spurte ei venninne om vi skulle gå oss en tur - noe vi gjorde. Da vi var ferdig med turen, fikk jeg et lite beger med bringebær fra henne som vi to gamle i heimen kunne ha til kveldskaffen. Gjett om det smakte :-)

Lykken var også stor da jeg fant en bit brownies i fryseren, og med litt is og sjokoladesaus smakte det himmelsk. Åtte - halv ni på kvelden kunne vi ta med kaffen ut på terrassen. Sola var på vei for å gjemme seg bar hustaket, men temperaturen var fin. Selv om ikke bringebærene var norske, smakte de godt. Har du ikke prøvd denne desserten, har du gått glipp av noe...
Bringebær, brownies (Regal), sjokoladesaus (Freia), is (f. eks. erlet-is: se under "desserter") 

God helg!

PS. Prøvde et par oppskrifter fra Voksentoppens kokebok i går for å ha noen allergikere på en barneleir. De var virkelig uten alt: egg/melk/gluten/soya/nøtter... Får komme mer om det når jeg får summet meg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com