torsdag 29. november 2012

Mini-stettfat

- kjekt til så mye....
I hodet mitt tenker jeg visst allergimat hele tiden. Går jeg inn på en matbutikk, sjekker jeg alltid allergihyllene, og går jeg inn på en glass/steintøybutikk, sjekker jeg om det er noe jeg kan bruke til allergimaten. 

Sist helg var jeg i Fyresdal, og da måtte jeg innom Oleas hus. På butikkens blogg står det denne beskrivelsen: "Ei oppleving av ein butikk, i sentrum av Fyresdal, Telemark". Og det er sant!!! 

Det er virkelig en opplevelse å komme inn i butikken. For det første er det en utrolig hyggelig betjening: hjelpsomme, smilende og serviceinnstilt. Da jeg var der i sommer, tror jeg de bar inn 20 ulike bukser til meg for at jeg kunne prøve. På lørdag kom vi en gjeng ti minutter før stengetid, men vi fikk beskjed om at vi måtte bare ta den tiden vi trengte, noe som førte til at vi var der i 50 minutter (og enda kunne vi vært der lenger)
De har utrolig mye flott der, både av pynteting, bruksgjenstander, kosmetikk/såper, te, klær... Jeg kom ut med både bluse, jakke, jule-pynteting - og et lite, søtt glassfat - og det er jo det som er intressesant på denne bloggen. Da jeg så fatet, var min første tanke: dette er jo fint til å ha allergimat på... 
Fatet er ikke stort høyere enn en fyrstikkeske, 6-7 cm høyt og ca. 14 cm i diameter. Fatet kostet bare 49 kr - noe jeg syns var billig. Det er altså ikke plass til de store mengdene på det, men ypperlig til noen kjeks, et par kakestykke, litt godteri, noen brødskiver, småkaker til jul (kommer noen oppskrifter etter hvert) - eller f. eks. litt frukt. OG: det kan selvsagt brukes til noe annet enn allergimat :-)
Her er det sjokoladekjeks "uten alt" som skal spises til kaffen
Jeg har brukt fatet hver dag disse dagene siden jeg kjøpte det. Det er jo ypperlig størrelse for kaffemat når man bare er to heime, eller til et par clementiner og noen druer i denne søte førjulstid. 

Er du i Fyresdal, så må du ta deg en tur innom Oleas hus. Butikken er vel verdt et besøk!


For sikkerhets skyld kjøpte jeg med et ekstra fat for å gi bort, slik at jeg kan glede noen andre - og så får vi se hvem som blir den heldige...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com