mandag 26. november 2012

Hverdagsoverraskelse -

 ("med alt")...

I dag hadde jeg en merkelig opplevelse...

Jeg var ute og handlet på Meny i ettermiddag og skulle kjøpe brød. MEN ingen av brødene fristet meg! Jeg gikk på den ene sida av brødhylla - og på den andre sida av brødhylla, men det var ikke et eneste brød jeg hadde lyst på. Jeg bestemte meg derfor at jeg heller fikk bake brød selv - og det er det lenge siden jeg har gjort. 

Gjær ble kjøpt - og mel hadde jeg i huset, så alt lå til rette for brødbakst.

Like etter at jeg kom heim, ringte det på døra. DER står en av mine tidligere nabo, ei flott dame som jeg går tur med innimellom. I hånda har hun en pose. Etter å ha bodd på hotell i Kristiandsand og spist deilig brød fra hotellets eget bakeri, fant hun ut at hun skulle kjøpe med seg brød til meg da hun dro derfra i dag. 
SÅ: der sto jeg da med to dagsferske brød fra Dronningens bakeri, Hotel Norge. Jeg tror jeg ble målløs, i alle fall nesten - og det ble selvsagt ikke brødbaking i dag, men istedet brød direkte fra Kristiansand :-)
At to brød kan bety så mye en vanlig mandag, er helt utrolig, men det var helt fantastisk! 

Skal du glede noen en dag: Gi bort et brød eller to :-)

Nå er det tid for kveldsmat ("med alt")

Ha en fin kveld

1 kommentar:

  1. Så koselige med sånne hverdagsoverraskelser. :D
    Ha en fin dag.

    SvarSlett

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com