fredag 27. juli 2012

"Harrytur"

...da var sommerens "harrytur" unnagjort!
På tirsdag var vi en tur på Nordbysenteret på Svinesund - og her er dagens allergikjøp. Jeg fant blant annet det glutenfrie melet "Laila", som mange har snakket varmt om, og jeg gleder meg til å prøve det. Det skal visstnok ha gode bakeegenskaper.

Jeg kjøpte også majones uten soya og skal bruke den til potetsalat neste helg når vi skal feire 125 årsdag (2x50 + sølvbryllup). Det var også godt utvalg av pasta på Maxi-.mat, så det ble tre ulike typer. 

Jeg bruker å kjøpe fond (buljong) de få gangene jeg er i Sverige (eller få andre til å kjøpe), og det gjorde jeg denne gangen også - selv om den ikke er med på bildet. Bong fond koster bare halvparten av det den koster her i Norge, og jeg har funnet noen typer som både allergikeren vår og jeg kan ha (minus gluten, soya, hvitløk +++)

Her ferier vi nå om dagen, koser oss med familiebesøk og bruker lite tid på data og blogging. I tillegg skinner sola og det er godt og varmt.

God sommer fortsatt. 

2 kommentarer:

 1. Så koselig sommerhilsen! Takk for mange gode tips her på bloggen, og godt felleskap på den store bryllupsfesten! Hilsen Eva og Hans

  SvarSlett
  Svar
  1. Eva og Hans:
   Det var jo så hyggelig å bli kjent med dere alle i Fyresdal for noen helger siden. Håper at det legger seg til rette slik at vi treffes senere.

   Håper også at bloggen kan gi flere tips!

   God sommer fortsatt!

   Slett

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com