Syns jeg måtte vise fram istårnet som vi hadde på 24-festivalen nå i helga her i Bø.
Man tar 25x 2 liter vaniljeis, 2-3 liter sjokoladesaus og 17 poser non stop.
Isen legges lagvis på et (trille)bord, man spruter på sjokoladesaus og strør på non stop over, under, på sidene - og der det er mulig å få det til å sitte.
Så serverer man fra toppen - og spruter på mer saus og strør på mer non stop etter hvert som man arbeider seg nedover.
Populært?
Javisst!!!
250 fornøyde barn og rundt 50 ledere var i alle fall fornøyde.
De fem-seks som skulle hatt melkefri-is, ble redusert til to, så det kan nok hende at denne kreasjonen ble for fristende...
Ha ei fin uke - med eller uten is :-)
PS! Ris-is med sjokoladesaus og hakket kokesjokolade og rissjokolade + lollipop var imdlertid på plass :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com