onsdag 12. mars 2014

Benytt anledningen.....

...til å si hva slags varer du savner på Meny.


I og med at det er litt hektisk om dagen - og jeg har lite tid til å prøve ut oppskrifter/lage allergimat, tar jeg med et tips - som nok kan være aktuelt for mange. 

Facebook-siden til Meny oppfordres vi nå til å skrive hvilke varer vi savner. Dette må vi jo benytte oss av - om vi savner noe, selvsagt!

"MENY vil bli enda bedre på allergi! Skriv i kommentarfeltet hvilke allergiprodukter du savner i våre butikker, så vil vi vurdere dem i utvalget vårt. PS: Nå får du 30% rabatt på Semper glutenfrie produkter & Neutral allergivennlige vask- og hygieneartikler. Tilbudet gjelder tom. lør. 15. mars."


Jeg har tidligere jobbet 7-8 år på Meny, og det har vært en stor utvikling i vareutvalget når det gjelder allergivarer på disse 10-11 årene siden jeg slutta. Nå skal det jo sies at jeg var nok ikke riktig så opptatt av hvilke allergivarer det var på den tiden, som nå, men litt oversikt hadde jeg. 

Når vi skal ha allergiprodukter, er det stort sett til Meny vi drar. Der får vi både Semper-mel, risdrikk, erlet, pasta + + + - og selvsagt "vanlige" produkter som krydderbernaise, kjøttdeigsaus, kakemixer ol. 

For å skryte litt ekstra av Meny her i Bø, så har de vært veldig flinke til å ta inn varer vi har spurt etter. Mens andre Menybutikker har skyldt på at varer har gått ut av sortimentet, har Meny her tatt det inn!?!? Butikken her er bl.a. en av de få butikkene i distriktet som har hatt Erlet fløteerstatning, og jeg vet at flere kommer fra bygdene rundt omkring for å kjøpe det. 

På Menys Facebook-side har over 100 personer kommentert og sagt hva de savner. Det er alt fra melkefri ost til speltprodukter og mat uten løk/hvitløk. Andre ønsker fiskeprodukter uten melk - og andre igjen ønsker ulike typer melmixer. Noen ønsker flere vegetarprodukter, mens andre ønsker mat uten tilsetningsstoffer. 

Utfordringen er derfor gitt: kommenter i vei!!!
(kanskje jeg også må finne noe å ønske meg/oss også...)

PS. Det er også tilbud på produkter fra Semper og Nøytral vaske- og hygieneprodukter denne uka :-)

(Innlegget er ikke sponset)NB! Pga at mailboksen har blitt fylt opp med hundrevis av spam-kommentarer fra "Anonym" hver uke (kommentarer kommer også på mail), gjør jeg et forsøk med at man må skrive inn bokstaver/kode for å få publisert kommentarer.

Jeg håper at dette vil hjelpe. Hvis det blir bedre, kutter jeg det nok ut igjen.  Jeg syns nemlig selv det er slitsomt å prøve å tolke slike bokstaver/tall...

Hvis noen har prøvd å kommentere og ikke fått svar/respons fra meg, beklager jeg det. Ta gjerne kontakt!
1 kommentar:

  1. Dette er en test for å se om kommentarfeltet fungerer når det må skrives inn bokstaver/kode....

    SvarSlett

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com