torsdag 19. september 2013

TORO - igjen

Jeg har tidligere hatt en innlegg om de kjekke "allergilistene" fra Toro, men nå har jeg lyst å skrive litt om det igjen.

Jeg har med jevne mellomrom bedt om å få tilsendt slike lister med oversikt over allergener i produktene som Toro fører (Toro, Blackboy, Denja, Mr. Lee, Trondhjems, Ming, Geisha, Vestlandslefsa og Vossafår), og jeg har alltid fått to lister, én med gluten, melk, soya ol. - og én med blant annet hvitløk (som ikke jeg tåler). 

Her om dagen sendte jeg mail igjen til Toro og spurte etter nye, oppdaterte lister. Kort tid etter fikk jeg tilsendt liste på mail, og det som var så flott, var at nå var alt samlet på én liste.

Lista er fra mai 2013, så de siste nye produktene er dessverre ikke med (bl.a. glutenfri blomkåsuppe og hvitsaus), men lista er likevel til god hjelp når en har allergi i familien. 

 
På lista får man altså en oversikt over disse allergenene: 
gluten
skalldyr
egg
fisk
bløtdyr
peanøtter
soya
melk
nøtter
selleri
sennep
sesamfrø
lupin
sulfit
erter
hvitløk
løk
muskat
paprika

Da jeg fikk lista, syns jeg det var litt tungvint å få oversikt over de allergenene familien vår må ta hensyn til i og med at det er så veldig mange allergener der, men i og med at den er i excel-format, tok jeg rett og slett og redigerte den, slik at alle allergenene vi trenger å ha oversikt over til vanlig, ligger først på lista. Jeg lagde så ei grå kolonne som et skille til resten.

Nå kan jeg altså bare sjekke om det er noe alle kan ha når familien er samlet:
no-no-no-no-no-no-no-no:Nå er det jo så at det er veldig mange produkter vi som samlet familie IKKE kan bruke, men vi ser i alle fall lett at vi f. eks. kan bruke: Toro Woksaus curry & chili på den første delen av lista. Videre, litt lenger nede på lista, så jeg at vi kan bruke Toro kyllingfond, Toro grønnsaksfond, Trondhjems turistproviant, Trondhjems erter, kjøtt og flesk, Ertestuing, Rotmos, Denja italiensk salat, Denja godt og lett potetsalat + flere andre produkter

Som jeg har sagt tidligere: 

Toro er en velsignelse!
(burde egentlig hatt betaling fra Toro for all god reklame jeg gir...)

Ha en fin kveld!

(beklager at det ble dårlig med mat/oppskrift i dag...)


9 kommentarer:

 1. Kunne jeg fått en kopi av den lista?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan du. Den er super. Spør som regel etter ny ca. en gang i året, slik at den er noenlunde oppdatert.

   Hvis du sender meg mailadressen din, kan jeg sende den på mail

   Slett
  2. Tusen takk. Da har jeg sendt deg en mail.

   Slett
 2. Kunne jeg også fått en kopi av den fine lista til toro :) ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan du, men da trenger jeg mailadressen din
   (helst i dag, hvis ikke, må det vente til etter den 14.okt)

   Slett
  2. svanhild.smeland@gmail.com

   Slett
 3. Det må jeg si, veldig kjekt med en sånn liste. Men trodde ikke de brydde seg med å opplyse om hvitløk/løk. Der ble jeg positivt overrasket altså:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Joda, hvitløk og løk, muskat og paprika - og ellers de vanlige" allergenene, 19 tilsammen :-)

   Kjempekjek!!!!!!!!!

   Slett
  2. (Kjempekjekt - skulle vel være med en 't' på slutten...)

   Slett

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com