tirsdag 2. oktober 2012

Sjokolademuffins fra Toro

Som jeg nok har skrevet før: det er kjekt at det finnes noen som hjelper oss med lettvinte løsninger...

Toro har flere produkter som bl.a. er gluten- og melkefrie og jeg har tidligere skrevet om sjokoladekaka, som er fin å kunne lage både i langpanne og i rund kakeform (til "finere" anledninger). I dag er det litt reklame for Toro igjen, nemlig for sjokolademuffins. 

Muffins er en slager for alle (de fleste), både store og små - kanskje mest det siste. Her i huset har vi hatt mye besøk av et par kjekke gutter, som også liker å være med å lage mat og bake, og mange ganger har vi tydd til Toro sjokolademuffins når vi skulle ha noe godt å kose oss med. Hvis allergikeren har vært heime, har det jo også vært veldig kjekt med disse, da alle kunne spist samme mat.
De fine formene i blå og rosa fikk vi av noen gode venner av oss da vi feiret "125-års"-jubileum i begynnelsen av august. Koselig med noe annet enn de vanlige hvite...

Å lage slike muffins går veldig kjapt. Har man en halv times tid, er det bare å sette i gang. 
Sett ovnen på 200 grader. Bland 1 dl olje og 1,5 dl vann i en bolle og ha i posens innhold. Rør sammen. Fyll 14-16 små muffinsformer ca. halvfulle  Steikes i ca. 12 minutt. (Kan også lages i store former, men trenger da lengre steiketid).


Server - og nyt en lettvint løsning :-)


Ha en god dag

PS. Husk å sette på kaffen, dette går raskt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com