onsdag 17. oktober 2012

Bryllupsforberedelse 2

I kveld har det ikke vært eksamen som har stått i fokus, men bryllupsforberedelser. Vi skal ha litt kaffe mellom vielsen og middagen på lørdagen, og da kommer det ei dame med fersk gjærbakst (nam, nam). Jeg har derfor lagd noen kanelknuter til brudeparet, slik at de også kan få en liten matbit. 
I tillegg til kanleknutene har jeg lagd pizzabunner, både glutenfrie og "vanlige". 
Planen er å ha litt kveldsmat på fredagskvelden når noen av de tilreisende gjestene kommer, så da fant vi ut at pizza var greit. Med bunner ferdig, lettvint saus, ferdigraspa ost og litt ulike typer fyll, så tror jeg det vil fungere greit å få ordnet på en ellers travel dag og kveld. 
glutenfrie....
...og "vanlige"
Og mens jeg har bakt, har mannen i huset dikta sang for harde livet (med litt for lite hjelp av meg...)
________

Ellers er jeg VELDIG takknemlig for å ha fått fri fra jobb i morgen (lesedag), slik at jeg kan bruke tida på dagen til forberedelse til eksamen jeg skal ha på fredag. 
Det skal bli greit å bli ferdig med den - og kunne koble seg for fullt på bryllupet. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com