lørdag 13. oktober 2012

Island - med alt :-)

Som jeg nevnte i forrige innlegg, er jeg på studietur på Island denne uka. Jeg tar en del av et årsstudie i norsk på Høgskolen i Bø, litteratur før 1900, og i den forbindelse er vi altså her på sagaøya. 

Vi har hatt foredrag om Egilsoga, Snorre Sturlasson og ikke minst fått sett både ting og tang og steder som har med dette å gjøre, men også vært på mange av de typiske turiststedene - og souvenir-shopping...

Mat har vi også spist. Mye god mat. Denne uka har jeg tatt meg fri fra å tenke allergimat, MEN jeg må vel innrømme at jeg sjekket om det var "allergihylle" da jeg var inne på en matbutikk i dag (noe jeg ikke fant...). 

I og med at jeg ikke lager mat selv, og spiser mat "med alt" denne uka, har jeg ikke matbilder, men jeg legger ved noen bilder fra steder vi har vært - og så få du nyte den islandske naturen og ha ei fortsatt god helg. 

Nydelige høstfarger
Vulkankrateret Kerid
Gullfoss
Geysiren Strokkur i aksjon
Høst i fjellet
Þingvellir 
Bibelen til biskop Guðbrandur, 1584
Verdens varmeste kilde (?)
Bildet tatt fra bussen, på vei tilbake mot Reykjavik

2 kommentarer:

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com