tirsdag 16. oktober 2012

Bryllupsforberedelser 1

Her er det full rulle om dagen!!!

I går kom jeg heim fra ei uke på Island, nå er det jobb i tre dager, jeg har eksamen på fredag og så på lørdag: bryllup. Da gifter nemlig "allergikeren" seg med sin kjære Monica, og da er det litt av hvert som må ordnes. 
På vei heim fra Gardermoen i går stresset jeg rundt på Sandvika Storsenter for å finne fondant til bryllupskaka, og det så ei stund mørkt ut. Jeg hadde fått tak i to pakker tidligere, men skulle ha tre pakker til. Etter 4-5 butikker fant jeg omsider tre pakker på Kitch'n - til tross for at hun som jobbet der sa at det hadde de ikke - og hadde heller aldri hadde hatt det (!?!?)

SÅ: nå er "trekket" til kakene på plass, bunnene er bakt og ligger i fryseren, jeg har en venninne som skal fylle og pynte kaka... Jeg gleder meg veldig til å se resultatet!

I og med at brudgommen ikke tåler "noen ting" og bruden ikke tåler melk, blir selvsagt bryllupskaken "uten alt". Jeg får komme tilbake med bilder senere, men som dere skjønner har jeg ikke så mye tid til blogging nå, så det kan nok bli litt stille her de kommende dagene.


Ha en god kveld

2 kommentarer:

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com