tirsdag 23. oktober 2012

Restemiddag

I dag var jeg alene heime til middag og da fikk jeg brukt opp siste rest av kjøttet fra bryllupsmiddagen... 
Jeg hadde noen få skiver igjen av elgkjøttet og litt potet, og dette kuttet jeg opp i småbiter sammen med litt rødløk. Jeg stekte dette i litt olje med salt og pepper (annen krydder kan selvsagt også brukes). 
Visp egg lett sammen med en gaffel og hell dette over. Klipp gjerne over litt urter (jeg brukte basilikum og persille). La egget stivne på svak varme. 
 Server gjerne med litt salat/noe "grønt" og f. eks. potetflatbrød fra Biri


PS. Det kommer mer om bryllupsmaten etter hvert, 
både middagen - og ikke minst bryllupskaka "uten alt"




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com