mandag 3. september 2012

Sjokade: søtpålegg "uten alt"

Noen ganger smaker det godt med noe skikkelig søtt pålegg!!!
For dem som har allergi mot f. eks. melk, er det ikke så mange typer sjokoladepålegg å velge mellom... Sjokade er heldigvis uten melk, og også uten gluten, soya (inneholder soyalecitin) og nøtter, og dermed er det et pålegg som kan spises av mange allergikere. Det kan være spor av melk i Sjokade, så om du er veldig følsom, er nok ikke dette et pålegg du kan spise. Dessverre :-(

(bildet er hentet fra: http://www.stabburet.no/palegg/sjokade)

Her er innholdet i Sjokade: Invertsukker, sukker, vann, herdet vegetabilsk fett (uten transfett), glykosesirup, vegetabilsk fett, kakaopulver (5 %), emulgator (soyalecitin), salt, aroma. Kan inneholde spor av melk


Det finnes også en utgave med mindre sukker: 
(Bildet er hentet fra. http://www.stabburet.no/palegg/sjokade-mindre-sukker)

Innhold: Invertsukker, konsistensmiddel (polydekstrose (fiber)), herdet kokosolje (uten transfett), sukker, glukosesirup, solsikkeolje, kakaopulver (5 %), emulgator (soyalecitin, E471), salt, naturlig vanilje Kan inneholde spor av melk

Vil du lese mer om disse to typene, kan du gå inn på Stabburets nettside

Lyst på noe søtt? Ta ei skive med sjokade :-)



1 kommentar:

  1. En inspirerende blogg :)


    Linda&Pia

    www.onestepatthetime.blogg.no

    SvarSlett

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com