søndag 9. september 2012

Minipizza på 1-2-3

Hvis man har polarbrød i huset, trenger en ikke bruke tid på å lage pizzabunn om man får lyst på pizza.
 
 I dag lagde jeg et par med hjemmelagd polarbrød ("med alt" denne gangen), men en kan selvsagt bruke Sempers fjãllrundor ("uten alt") eller "vanlige" kjøpe-polarbrød om en tåler dem. 

Til saus kan du velge en ferdig-saus som du tåler, enten det er fra pose eller glass. Har du ikke det, kan du bruke tomatpuré eller ketchup. 

  Når det gjelder fyll, er det bare å ta det du har lyst på - og har i huset: kjøttdeig, bacon, kylling, spekeskinke, vegetarfyll... Bacon og spekeskinke syns jeg er best å legge oppå osten (om en bruker det). Om man bruker sterk varme, kan du legge rå kjøttdeig rett på uten å steike den først. Den må også ligge oppå osten om du har det. 

Jeg hadde på ost i dag, men om du ikke liker/tåler det, kan du bruke potetmospulver eller knust potetchips/tortillachips. Det smaker også godt!

I dag ble det en superenkel utgave, fordi jeg hadde liten tid, derfor ble de ikke veldig spennende... Det smaker enda bedre med litt løk, sopp el.l., så det får bli neste gang. 

 Her er altså dagens utgave: 
polarbrød
pastasaus (First Price)
kokt skinke
pizzakrydder
ost
 Smør på sausen, ha på skinke, krydder og ost. Litt paprikapulver på toppen av osten, ser fint ut - og smaker godt. 
 Steikes ved ca. 200 grader i ca 10-15 minutter, til osten er smeltet 
(som nevnt over: hvis du velger rå kjøttdeig, er det best med sterkere varme)


God kveld - med eller uten minipizza :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com