fredag 8. november 2013

Back to the nature....

Vi er glad i lammekjøtt og i dag har vi vært og hentet et lite lam om vi bestilte hos noen kjente. Vanligvis kjøper vi kjøttet i butikken, ferdig oppdelt, fint innpakket, men denne gangen kjøte vi et helt lam og nå i kveldinga har vi jobbet skikkelig godt: delt opp, pakket og frosset ned deilig lammekjøtt. I tillegg har vi saltet en side, en bog og et lår. 

Nå gleder vi oss til gode middager framover - og også pinnekjøtt og salt lammelår til jul 

Det var viktig å få ordnet med kjøttet nå i kveld i og med at vi har litt mye annet opplegg i helga. Det fører også til at jeg ikke får lagd allergimat eller skrevet ferdig innleggene jeg hadde planlagt... 

___________

På søndag har jeg internatvakt, og da har jeg spurt om jeg kan få lov til å bake boller/gjærbakst til elevenes ettermiddagskaffe (de har så flott bakebenk på det nye kjøkkenet på skolen, så jeg har lenge hatt lyst til å bake gjærbakst der...). Da blir det også litt allergibakst, men om det blir oppskrift/innlegg vet jeg ikke.

___________

Nå sitter jeg her og gjesper for harde livet, mannen har satt på kaffemaskinen og har kaffen snart klar - og så blir det en kjøpedessert fra Fjordland (byggrynslunsj). Igjen!Ønsker dere ei god helg - og så får jeg komme sterkere tilbake til uka!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com