fredag 19. juli 2013

Couscous - en liten test...

Så var dagen kommet for å prøve couscous. I og med at jeg har lest og hørt om couscous, gledet jeg meg til å prøve den.
Middagen er servert!
Vi hadde besøk av allergikeren vår og kona hans og vi kokte derfor både "vanlig" og glutenfri. Den "vanlige" var ikke god! Det var konklusjonen fra oss tre som spiste den. Den smakte rett og slett "gammelt" - selv om holdbarhetadatoen var god - så jeg tror nok ikke det blir servert noe mer av den sorten. Den glutenfrie var bedre, men den falt ikke i smak hos allergikeren, men nå har vi i alle fall prøvd den. 
Couscous
Vann
Salt
Olje
Smør

Kok opp vann, ha i olje og salt og så couscous. Rør forsiktig rundt, la svelle, rør i litt smør og varm forsiktig - og server!
Sommerkotelett, salat - og to sorter couscous. Allergikeren hadde krydderbernaise til, mens vi andre hadde fløtesaus. 
Konklusjon (fra meg): den glutenfrie var god - den "vanlige" var en skikkelig nedtur :-( Kanskje det er forskjellige merker på couscous, slik at det kanskje finner en god utgave også av den "vanlige"

Bedre lykke neste gang!?!

2 kommentarer:

  1. Et tips til å få god smak er å tilsette litt buljong i vannet når du koker couscous. Jeg bruker grønnsaksbuljong :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Flott. Da prøver jeg det neste gang. Vi bruker det alltid i den glutenfrie pastaen/spagettien. (Jeg kasta forøvrig den "vanlige", men har beholdt den glutenfrie...)

      Slett

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com