fredag 12. april 2013

Melonsalat

Jeg har ved et par anledninger fått servert en deilig melonsalat som består av piel del sapo-melon, chili og ruccula. Det kan høres ut som en "merkelig" blanding, men den smaker utrolig godt. 

Jeg har tenkt mange ganger at jeg har lyst til å lage denne salaten - og nå er det altså gjort.

Her en kveld lagde vi oss deilig kveldsmat med skinke, eggerøre, hjemmelaget potetsalat og denne melonsalaten. I og med at vi bare var oss to gamle i heimen, lagde jeg bare en liten porsjon.  
Melonsalat - for to 
c.a 1/4 piel de sapo-melon
ca. 1/2 chili
ruccula
Fjern skallet og del melonen i biter. Skjær/hakk chili i små biter (fritt fram hvor store biter du vil ha). Bland dette og ruccula i en skål - og server :-)
Om man er redd for å få den sterke chilien på fingrene (det er frøene som er sterke...), er det kjekt med engangshansker... 
 Lettvint og god - og spennende smaker sammen.
Server gjerne salaten sammen med skinke, eggerøre og hjemmelaget potetsalat - eller andre retter som du liker. Vi hadde neon halvstekte rundstykker/baguetter i fryseren, men foccaciabrød smaker veldig godt til slik mat.

NYT!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com