For ei ukes tid siden, hadde vi hjemmelagde fiskepinner til middag - og da vi hadde spist, fikk vi så veldig lyst på melkesuppe, en søt avslutning på middagen: gode barndomsminner for både mannen min og meg.
Jeg husker vi gjerne hadde melkesuppe etter at vi hadde spist saltfisk - og også Rolf Inge mintes slik suppe i forbindelse med fiskemiddager.
I og med at vi bare måtte ha suppe der og da, ble løsningen en kjapp tur på butikken for å kjøpe ferdiglagd grøt fra Fjordland + helmelk. Her kan selvsagt hjemmelagd grøt brukes, enten den er med melk eller melkefri.
Melkesuppe:
6 dl melk/melkeerstatning
3 dl/300 g risgrøt
ca. 1 dl rosiner (kan droppes)
2-3 ss sukker
* Kok opp melken og ha i grøten
* Hvis du liker rosiner, har du det i også
* Kok opp og smak til med sukker
* Server!
En fornøyd husbond :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com