lørdag 12. oktober 2013

Aprikoskompott

lettvint (ferdigkjøpt) dessert
For ei ukes tid siden fikk jeg så veldig lyst på aprikoskompott til dessert, og når en ikke orker å lage selv, så er det jo så kjekt når noen andre (i dag: Nora), har gjort jobben for en...
Før i tiden var det jo vanlig at folk (les: husmødrene/mødrene) kokte slik kompott selv - og når jeg bare får ånden over meg, skal jeg gjøre det, jeg også
Fyll kompotten i ei skål, sett (eventuelt) fram litt sukker - og melk, fløte - eller noe som du liker og tåler. Her er et utvalg av det jeg fant i kjøleskapet, så da skulle det vel være noe for en hver: laktosefri matfløte, risdrikk, erlet, hel- eller lettmelk, fløte (finner også laktosefri), vaniljesaus, krem på boks... I tillegg finnes det jo havre- og fløteutgaver av melk/fløte + flere andre sorter.
Deilig dessert etter "havets skattekiste" som vi hadde til middag. 
PS! Jeg valgte laktosefri matfløte i dag :-) Nam, nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com