onsdag 4. mars 2015

Tida flyr...

...og jeg rekker ikke å blogge!!!!!!!!

Det er allerede mars! Tida flyr avgårde: månedene, ukene, dagene, timene... 


Jeg har så mange planer. Så mange retter jeg skulle lagd/bakt. 

Men jeg har litt få timer i døgnet akkurat nå. 

Jeg satser imildertid på at det kommer "bedre" tider, men: kanskje det er dette som er "bedre tider": det å ha noe å være opptatt med, kjenne at en fyller dagene med meningsfylte aktiviteter - og mindre meningsfylte aktiviteter...

De siste ukene har vært innholdsrike. 
Jeg bl.a. vært i et bryllup i Egersund, spist koselig middag i Kristiandsand sammen med yngstemann og feiret bursdagen til min mann, sammen med de andre to barna + svigerbarn og barnebarn...

Jeg har lagd mine første to marsipankaker: "med - og uten alt".

Jeg har inviet våren: vafler har blitt stekt ute på terrassen....
...sammen med to søte mormor-barn som var på vinterferie:-)

Jeg har latt meg fascinere av naturen: "nytt liv av daude gror". 
Snart kan jeg plukke sitronmelisse!
Og stadig vekk må jeg ta bilde av naturen, f. eks. et flott kveldslys med en stjerne som skinner...

Jeg har bakt boller!
Mange boller!!!

-med melk. 
 -uten melk.
-med hvetestivelse. 
-uten hvetestivelse.
-med egg.
-uten egg.
-med sukker. 
-med veldig lite sukker. 
-med speltmel. 
-med annet mel.
-"med alt".
-"uten alt". 

Boller for den ene - og boller for den andre - og for den tredje og fjerde....

Jeg har vært med og lagd et stort istårn "med alt", av 22 x 2 l is...

...og et lite istårn "uten alt", med ris-is

Jeg har bakt langhevet og knafritt brød "uten alt", og kost meg med nybakt brød med enkelt pålegg...

....men også brukt brødet (og fjellrundor) til selskapsmat

Jeg har spist enda mer vafler... 
Denne gangen sammen med farmor-jenta, Miriam. 


En ny innholdrik dag ligger foran, så da er det lurt å straks ta kvelden, ikke på et soverom som vi har "demontret", men i vårt eget rom med ei mjuk og god seng. 

Ha ei fortsatt god uke 
- og så kommer det forhåpentligvis noen oppskrifter snart

PS: Jeg har liggende noen halvferdige innlegg: spanske kjøttboller, brød, boller.... 
Følg med, følg med!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com