tirsdag 5. januar 2016

Tilslørte jule- og nyttårspiker...

Vår svigerdatter Monica deler i dag tips og bilder på en dessert som er grei å lage nå når det kan være greit å bruke opp restene av pepperkakene/julekakene. 

Monica har brukt pepperkaker i denne utgaven (som de serverte på nyttårsaften), men andre julekaker kan også brukes. Hun lagde to utgaver, en uten gluten/melk og en "vanlig". Til "uten alt"-utgaven brukte hun Schlagfix kremfløte og Semper pepperkaker. 
* Knus pepperkakene i en pose (bruk f. eks. et kjelvle eller ei flaske)
* Pisk krem/fløte

* Legg knuste pepperkaker, stivpisket krem og eplemos lagvis i et glass eller en skål 
(PS: Ikke lag for store porsjoner, den er ganske mektig....)

Pynt gjerne med litt hakket sjokolade og en pepperkake. 
På en-to-tre har du en deilig dessert å servere - og du får brukt opp restene av julebaksten. 

Ha en fin uke videre!

Alle bilder: Monica Bjerkelund Johansen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com