tirsdag 12. januar 2016

Hjemmelagd brownies

Uten gluten, melk og soya

I november la jeg oppskrift på melkefri brownies, etter en oppskrift fra min svigerinne Randi. 
I dag prøvde jeg å lage den glutenfri også, og den smakte veldig godt. Jeg hadde litt mange prosjekter på én gang, så den ble litt mye stekt, men pytt, pytt...


Som jeg skrev sist, er den full av sukker, smør og usunne saker, men det er vel kanskje derfor den blir så god :-)


BROWNIES (liten langpanne)
3 egg
300 g sukker
225 g Soft Spesial (eller Melange uten melk/soya)
160 g Semper finmix
1 ts bakepulver
2 ss vaniljesukker
5 ss kakao
-------
Steikes v/200 grader i 15-18 minutter
-------
PS: Oppskriften kan dobles til stor langpanne. Da må man beregne litt lenger steiketid 

* Pisk eggedosis av egg og sukker

* Smelt smør
* Bland det tørre

* Bland smeltet smør og det tørre vekselsvis til en glatt røre
* Ha røra over i en langpanne kledt med bakepapir
(ha gjerne litt smør/olje under bakepapiret, da ligger det i ro)

* Steik v/200 grader i 15-18 minutter

Til dagens ettermiddagskaffe: 
deilig nystekt brownies uten gluten, melk og soya 

Ha ei god uke!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com