Her om dagen skulle vi kjøpe en Toro sjokoladekake (langpannekake) som vi skulle ha til et arrangement. Det er jo så greit med denne, fordi de er glutenfri - og ved å bruke olje/margarin uten melk og soya, kan det jo passe til flere. MEN: da vi kom heim og jeg så på posen, så hadde vi kjøpt brownies!!!
Da ble det altså Toro brownies - som vi lagde melkefri - til kaffen, og så måtte vi ut og kjøpe ny langpannekake... Så dagens tips er rett og slett at du trenger du en melkefri brownies på en-to-tre, så funker Toros utgave godt (Regals brownies er imidlertid også glutenfri)
* Bland sammen 1,5 dl vann, 1,5 dl olje (eller sm. smør) og to egg.
* Ha i posen og bland sammen.
* Ha røren i en liten langpanne, ca. 30x40 cm.
* Steik i 20-25 minutter ved 175 grader
Server kaken med f. eks. vaniljeis* og litt bringebær/bringebærsyltetøy.
Gode smaker sammen!
* Det finnes flere utgaver av melkefrie is å få kjøpt: risis, havreis, soyais. Det er også lett å lage melkefri is selv av et melkefritt produkt, f. eks. erlet eller Schlagfix.
Ha en god dag videre!
Takk for tipset!
SvarSlettSer deilig ut!
Turid