Jeg fikk så lyst på noe godt til kaffen i kveld, googla "rask glutenfri kake" - og fikk da opp bl.a. Sempers nettside. Jeg gikk inn der og fant oppskrift på blåbærmuffins.
Jeg fulgte oppskriften ganske bra i dag, MEN dobla mengden blåbær (og gjorde om på rekkefølgen i oppskrifta...). Jeg brukte frossen blåbær som vi plukka i høst. I oppskrifta sto det ca 30 stk, men jeg fikk bare 20.
Muffinsene er uten gluten, melk, soya og nøtter.
Blåbærmuffins (ca. 20 stk)
2 egg
2 dl sukker
3,5 dl Semper finmix
1 dl glutenfri havregryn
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
125 g Soft Spesial (smeltet)
1 dl vann/melk
3 dl blåbær
* Pisk eggedosis av egg og sukker
* Smelt smøret
* Bland alt det tørre
* Tilsett det tørre vekselvis med smeltet smør og vann/melk
* Tilsett blåbærene og rør godt sammen
* Ha røren i muffinsformer
* Steik ved 225 grader i 12-15 min
Klar for kveldskaffe...
...med deilige, nystekte blåbærmuffins
Ha ei god uke fortsatt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com