Rotmos-suppa er fortært!
Lysten på kaffe og noe søtt melder seg!
I kjøkkenskuffen har jeg en pose Toro sjokolademuffins!
I fryseren har jeg høstens blåbær!
Da blir det dessert...
På en-to-tre er muffins lagd og stekt, kaffen kokt - og vi nyter vaniljeis med varme sjokolademuffins med blåbær.
Muffinsene ble kanskje litt lite stekt, de falt litt sammen på midten, men dessto bedre var de, for de ble omtrent sjokoladefondant.
Sjokolademuffins med blåbær
1 pose Toro sjokolademuffins
1 dl olje
1,5 dl vann
----
2 dl blåbær (frosne)
----
Steikes ved 200 grader i 12-15 minutter
* Lag muffins etter anvisning på pakken
* Tilsett frosne blåbær
* Fyll røra over i former
Jeg brukte 12 små - og satte dem i muffinsbrettet som jeg kjøpte for litt siden, og som jeg innviet i dag...
* Steik ved 200 grader
12-13 minutter: "fondant-utgave"
15 minutter: forhåpentligvis "tørre"
* Server de varme muffinsene med f. eks. vaniljeis
Det finnes ulike typer "allergi-is" å få kjøpt, og det er også mulig å lage selv. Her på bloggen fins det flere utgaver av is lagd av Erlet.
Varme, søte, rennende, smak av sjokolade og blåbær...
Deilig høstdessert!
Ha en fin dag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com