tirsdag 16. mai 2017

Enkel 17.mai-dessert

I dag blir det tips om en enkel 17.mai-dessert, selv om det går mot slutten av 16,mai - og mange sikkert har handlet inn. Men mange har kanskje kjøpt inn bær og fløte - og egentlig trenger du bare det. Men: litt marengs gjør også susen...

Norge i rødt, hvitt og blått!

Du trenger: 
pisket fløte, ev. is
marengs
blåbær
røde bær, f. eks. jordbær
_______________________________

Marengs får man kjøpt ferdig (NB! Vær obs på at det finnes noen som inneholder melk), men det kan raskt lages med eggehvite og sukker (oppskrift her) - eller uten egg, da med kikerterlake som basis (oppskrift her)
Jeg har i dag brukt kremfløte, men her er det mye å velge mellom: "vanlig" fløte, laktosefri fløte, soyafløte, Erlet, Schlagfix fløte, kokosfløte, havrefløte... 
Du kan selvsagt bruke is som du tåler, enten det er "vanlig" is, 
laktosefri, erlet-is, Schlagfix-is, ris-is, soya-is....

Så er det bare å dandere: fløte, marengs, blåbær og jordbær (eller annen rød bær) 



NYT!

God 17. mai til dere alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com