torsdag 23. mars 2017

Lettvint eplekake

(NB! inneholder melk)


Jeg syns det er kjekt å kunne ty til enkle løsninger innimellom, 
og da er Regal og Toro kjekke å ha... 

Vi har bl.a. brukt Toros sjokolademuffins ofte, da den er både gluten- og melkefri, men jeg hadde aldri prøvd de lyse muffinsene før jeg prøvde å lage eplekake av en slik pakke tidligere i vinter. 

Det var jo utrolig enkelt - og godt smakte det også. 

Denne typen muffinsmix er glutenfri, men inneholder dessverre melk. Om du ikke tåler melk, anbefaler jeg å prøve andre oppskrifter på eplekake (se under "Kaffemat og desserter")

Du trenger: 
1 pose Toro lys muffins-mix
olje 
vann
2-3 epler
----
sukker (perlesukker) og kanel


Lag røra etter anvisning på pakken
Fyll røra i ei smurt, bakepapirkledt form (her: rund form ca. 20 cm)

Skrell eplene og del dem i biter eller båter
Strø over sukker og kanel, ev. perlesukker
Steik kaka ved ca. 175 grader i 40 minutter 
(kjenn med en pinne/fyrstikk om den er tørr/stekt)

Server gjerne kaka lunken med is eller pisket krem
Her på bloggen ligger det ute flere oppskrifter på is (se under "Kaffemat og desserter"). 
(PS: Den fine koppen fikk jeg av barnebarnet Thea til jul)

Ha en god dag fortsatt!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com