mandag 12. desember 2016

Hildes havreflarn

For to år siden la jeg ut et innlegg med havreflarn, og nå kommer det en ny utgave. Oppskriftene ligner litt på hverandre, men det er jo kjekt med forandring :-) 
Oppskriften i dag har jeg fått av Hilde. Hun og mannen driver "Håberg skaperglede" og hun har også en blogg: "Herlig blanding" (ikke så mye i bruk nå, men det ligger flere allergioppskrifter der, bl.a. cookies, julemanna, karameller, brød....). 

Havreflarn (ca. 45-50 stk)
100 g Soft Spesial
6 dl glutenfri havregryn
2 egg
3 dl sukker
2 ss Semper finmix
2 ts bakepulver
-------
200 grader i 8 minutter

* Smelt smøret og bland i havregryn
* Pisk eggedosis av egg og sukker
* Ha smør/havregryn-blandingen + mel og bakepulver i eggedosisen
* Sett deigen med teskje på steikebrett med bakepapir (ikke for tett)
* Steik ved 200 grader i 8 minutter
* La kakene avkjøles noen minutter på steikebrettet før de legges over på rist
Nykokt kaffe og nystekte havreflarn til kveldskaffen en mandag i adventen :-)

Ha ei god uke!



2 kommentarer:

  1. Knallgode havreflarn😀 Ny favoritt hos oss😊

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig.
      Jeg lagde jo til jul - og syns også de ble gode :-)

      Slett

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com