lørdag 25. november 2017

Lettvint "lefsebakst"

Jeg har tidligere lest at flere har brukt Odin potetflatbrød til både lomper og lefser, og i dag fant jeg ut at jeg skulle prøve dem til lefser - og det funka!

Når man må bake uten egg, gluten, melk, soya og nøtter, er det ikke alltid lett å få vellykket bakst - og jeg har heller ikke fått tid til å prøve så mye nytt i høst. Så da fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på denne lettvinte løsningen. 

Skru på vannkranen og sett i gang med å bløyte lefsene (det går sikkert greit å bruke spruteflaske eller fuktige kleder). De trenger ikke å ligge mange minuttene (5-6 min), og så er det bare å smøre. 


Jeg har smurt med Soft spesial, sukker og kanel.
Flatbrødene er ganske tynne, så jeg syns det var best å brette dem i tre

Ferdig smurt og klar for å inntas!

Nam, nam. 

Lefsene smakte som vestlandslefse. Etter å ha ligget noen timer med plast over, var de blitt litt tørrere, så jeg tror det kan være lurt å spise dem når de er nysmurte eller nettopp tatt opp fra fryseren. 

Lettvint og greit. Allergi-lefsebaksten unnagjort...


God helg fortsatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål, tilbakemelding, tips - eller annet å komme med så legg gjerne igjen en kommentar! Du kan og sende meg en e-post tovejohansen62@gmail.com