tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post8565186172566688691..comments2023-10-12T16:41:20.193+02:00Comments on "Uten alt": Søte og gode pinnebrød - "med og uten alt"Tove Johansen (eier/administrator)http://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-89354412302039160462013-03-24T22:17:17.783+01:002013-03-24T22:17:17.783+01:00Noen ganger er det jo slik at den ene gangen blir ...Noen ganger er det jo slik at den ene gangen blir det bra - og en annen gang ikke... merkelig!<br /><br />Så litt på oppskrifta. Denne røra skal jo piskes mye! Ville ha spurt henne som har bloggen om hun har hatt samme erfaring som deg. Jeg har lite erfaring med erstatning for sukker, så vet for lite om baking med slikt. Jeg har oppskrift på muffins på bloggen her, både sjokolade- og eplemuffins (bananmuffins kommer), men det er sukker i dem, så vet ikke hvordan de ville vært med andre ingredienser. Tror faktisk jeg må prøve ut litt andre søtstoffer - bare for å få erfaring med det....<br /><br />Lykke til. Si gjerne fra om du finner ut av dette!Tove Johansen (eier/administrator)https://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-34310710810078662112013-03-24T21:47:17.926+01:002013-03-24T21:47:17.926+01:00Takk takk :-)
Har brukt en oppskrift fra en annen ...Takk takk :-)<br />Har brukt en oppskrift fra en annen blogg jeg fant. Datteren min skal ikke ha hvete, melk og vi reduserer sukkerbruken.<br />Første gang vi brukte denne oppskriften ble de helt perfekte, og så har vi prøvd to ganger til, og da blir muffinsene svampeaktige :-(<br />Bruker stort sett Semper finmix <br />http://matutenmelkglutenogsukker.blogspot.no/2012/10/gluten-dairy-and-sugarfree-vanilla.htmlHegehttps://www.blogger.com/profile/00228016244314579392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-43248718461547278042013-03-24T21:12:33.607+01:002013-03-24T21:12:33.607+01:00Hei Hege.
Nå vet jeg ikke helt hva slags muffins...Hei Hege. <br /><br />Nå vet jeg ikke helt hva slags muffins du lager, hva de inneholder/ikke inneholder, så det er litt vanskelig å svare...<br /><br />Når det gjelder muffins, har jeg ofte tydd til Toros sjokolademuffins - og de har vi vært veldig fornøyd med. MEN Jeg har også lagd allergiutgaver... <br /><br />Det første som slår meg, er hva slags mel du bruker. Jeg bruker vanligvis Semper, men prøvde bl.a. crazykake med Toro-mel for litt siden, og da syns jeg de ble det "svampaktige". Noe annet jeg tenker på, er om du rører mye. Når jeg lager slikt bakverk, rører jeg ofte lite. Ofte er det "pisk eggedosis"-oppskrift og etter å ha pisket eggedosis, rører jeg forsiktig inn resten med slikkepott eller ei tresleiv. <br /><br />Som sagt, er det litt vanskelig å svare i og med at jeg ikke vet hva muffinsene inneholder. Om du har ei oppskrift å sende, kunne det jo vært spennende å prøve... :-) <br />Tove Johansen (eier/administrator)https://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-87609509876051629482013-03-24T20:25:40.785+01:002013-03-24T20:25:40.785+01:00Hei
Lurer en ting...
Ofte når jeg baker muffins s...Hei<br />Lurer en ting...<br />Ofte når jeg baker muffins så blir konsistensen veldig "svampete", har du noen råd for å få en mere "vanlig" konsitens?<br />Hege :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/00228016244314579392noreply@blogger.com