tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post8182670264869437975..comments2023-10-12T16:41:20.193+02:00Comments on "Uten alt": Kanelsnurrerter med kikerterTove Johansen (eier/administrator)http://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-49891582985601636742012-12-06T15:58:38.048+01:002012-12-06T15:58:38.048+01:00Hei Jorunn.
Det er første gang jeg har prøvd kik...Hei Jorunn. <br /><br />Det er første gang jeg har prøvd kikerter i bakst, så jeg har ingen annen erfaring enn denne ene gangen. Sjekk gjerne boka "Frie kaker" av Anne Spurkland, eller ta kontakt med henne på bloggen/Facebook. Hun har masse erfaring på allergimat :-) Tove Johansen (eier/administrator)https://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-7353137265934566752012-12-06T15:57:02.836+01:002012-12-06T15:57:02.836+01:00Hei Anne.
Det var frysepulver jeg brukte - og nå...Hei Anne. <br /><br />Det var frysepulver jeg brukte - og nå har jeg skrevet det inn i oppskrifta + tatt med tipset fra deg om å blande det med ertene. Tenkte jeg skulle prøve flere ganger, men er litt for hektisk om dagen, så det får vente....Tove Johansen (eier/administrator)https://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-78582268343215718002012-12-06T11:45:10.913+01:002012-12-06T11:45:10.913+01:00Hvordan funker kikerter til å lage feks pizzadeig?...Hvordan funker kikerter til å lage feks pizzadeig? <br /><br />Hilsen JorunnAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-46353519131640645272012-12-06T08:53:21.134+01:002012-12-06T08:53:21.134+01:00Hei
Morsomt å se at du har prøvd oppskriften. Bare...Hei<br />Morsomt å se at du har prøvd oppskriften. Bare en liten kommentar her. Certo er så mangt. Det er Certo frysepulver jeg sikter til. Den inneholder xanthangummi og vil fungere omtrent som fiberhusk. Det er riktig som du skriver at den klumper seg med det samme du blander den med vann. Jeg strør den derfor oppå kikertene mens jeg kjører blenderen. Det fungerer best synes jeg. Da får Certo/xanthan tid til å svelle også. Selvsagt greitt å blande den med sukkeret også, men da tror jeg ikke det er like lett å få den godt blandet inn i deigen som hvis du kjører den inn i kikertemosen. <br />Anne SAnne Shttp://www.friekaker.nonoreply@blogger.com