tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post69054642297749618..comments2023-10-12T16:41:20.193+02:00Comments on "Uten alt": Sjokoladekake uten melkTove Johansen (eier/administrator)http://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-73074664923892932012012-05-17T08:33:05.150+02:002012-05-17T08:33:05.150+02:00Kjekt med litt variasjon :-)
Et annet tips: bytt ...Kjekt med litt variasjon :-) <br />Et annet tips: bytt ut kakao med karamellsaus i den "vanlige" glasuren som man ofte bruker. Da får du deilig karamellglasur. Passer godt til f. eks. krydderkake (lagde her om dagen og tok bilder for å ha her på bloggen, men husker ikke lenger hvilken oppskrift jeg brukte.... Har nemlig flere, så jeg må nok bake en gang til)Tove Johansen - Uten althttp://www.utenalt.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-85927193987140352712012-05-15T00:16:31.041+02:002012-05-15T00:16:31.041+02:00Her ble jeg inspirert til å forsøke sjokoladekrem ...Her ble jeg inspirert til å forsøke sjokoladekrem på kaka til Tullas ettårsdag i stedet for glasuren vi vanligvis bruker (ganske lik oppskrift som din) og sannelig var den god! Tusen takk for inspirasjon :-Dchakkanoreply@blogger.com