tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post4840918014554551673..comments2023-10-12T16:41:20.193+02:00Comments on "Uten alt": Kjempegodt flatbrødTove Johansen (eier/administrator)http://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-80016034443313638432012-08-16T22:43:21.585+02:002012-08-16T22:43:21.585+02:00Hm. Dette hørtes jo kjekt ut! Må prøves :-)Hm. Dette hørtes jo kjekt ut! Må prøves :-)Tove Johansen (eier/administrator)https://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-83236712641979505132012-08-16T11:05:06.541+02:002012-08-16T11:05:06.541+02:00Hei
Vil tipse deg om at du kan væte flatbrødene o...Hei<br /><br />Vil tipse deg om at du kan væte flatbrødene og bruke de som lomper eller lefser. Du skylder de under springen og legger de mellom to lag gladpak plast til de er myke. På samme måte som for vestlandslefsa man kan få kjøpt i tørr utgave.<br /><br />Lille min har brukt det endel som lomper. Hun vegrer ferdigkjøpte glutenfrie lomper som bare brekker etter at de har vært frosset og tint igjen. Flatbrødlompene holder seg bedre sammen.<br /><br />Vi har også brukt de som små lefse appetizer.<br /><br />mvh AnneLillesnupp og jeghttps://www.blogger.com/profile/08410072190930262851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-79990708119723287182012-08-13T19:07:46.359+02:002012-08-13T19:07:46.359+02:00Joda, Tuva, det er masse kjærlighet i maten jeg la...Joda, Tuva, det er masse kjærlighet i maten jeg lager :-)<br /><br />Håper du finner noe du kan bruke her!Tove Johansen (eier/administrator)https://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-72405112292948781722012-08-13T18:53:13.441+02:002012-08-13T18:53:13.441+02:00Du er ei strålendes husmor,Tove!:)Ser bare masse k...Du er ei strålendes husmor,Tove!:)Ser bare masse kjærlighet i maten din,veldig inspirerende..Tuva Matildehttps://www.blogger.com/profile/06176078632199603745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-74983572566305571722012-08-12T09:23:46.085+02:002012-08-12T09:23:46.085+02:00Takk for hyggelig tilbakemelding.
En blir jo gans...Takk for hyggelig tilbakemelding. <br />En blir jo ganske kreativ når en må lage allergimat, og det er veldig greit å dele tips, erfaringer og oppskrifter. Allergikeren vår flytter ut nå i disse dager, så det blir nok litt mindre slik mat framover, men jeg er jo fortsatt mor til en allergikerer, og han vil jo komme på besøk, så det blir nok likevel litt prøving (og feiling)...Tove Johansen (eier/administrator)https://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-88068689100141548262012-08-11T22:37:44.957+02:002012-08-11T22:37:44.957+02:00Hei Tove
Jeg og mine to barn (jente 23 år og gutt ...Hei Tove<br />Jeg og mine to barn (jente 23 år og gutt 16) har cøliaki. Kom over bloggen din ved en tilfeldighet. Men denne likte jeg. Jeg liker selv å bake og eksprimenterer med å lage glutenfritt bakverk. Her skal jeg følge med. Kanskje sender jeg deg noen oppskrifter du kan prøve og også legge ut. Lykke til vi trenger denne bloggen.Berithttps://www.blogger.com/profile/10680052497251836913noreply@blogger.com