tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post3413036611372435232..comments2023-10-12T16:41:20.193+02:00Comments on "Uten alt": HavrekjeksTove Johansen (eier/administrator)http://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-4663055449264421472014-10-24T20:15:51.270+02:002014-10-24T20:15:51.270+02:00Hei.
Jeg har alltid brukt bare "brun farin&q...Hei. <br />Jeg har alltid brukt bare "brun farin" fra Dansukker. Kjøpt på Meny, men de har det sikkert på andre butikker også. <br />Lykke til med bakingen :-)Tove Johansen (eier/administrator)https://www.blogger.com/profile/13873313930283392299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-58717596726157428612014-10-24T19:48:52.369+02:002014-10-24T19:48:52.369+02:00Hva slags brunt sukker bruker du? Farinsukker, ell...Hva slags brunt sukker bruker du? Farinsukker, eller vanlig sukker med brun farge? Disse kjeksene må jeg prøve å lage :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-8261699550824498712012-05-12T15:01:37.264+02:002012-05-12T15:01:37.264+02:00Det er helt greit. Har planer om å prøve litt av h...Det er helt greit. Har planer om å prøve litt av hvert fra din blogg, må bare finne litt mere tid først :-) Tove Johansen - Uten althttp://www.utenalt.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-60044059898928677002012-05-12T14:30:44.439+02:002012-05-12T14:30:44.439+02:00Hei Tove. Takker for oppskrift. Jeg la den ut på b...Hei Tove. Takker for oppskrift. Jeg la den ut på bloggen min men linket over til deg, håper det går greit? <br />Her ser du linken http://monakristinbloggen.blogspot.com/2012/05/havrekjeks.html<br />Gleder meg til å smake i kveld:)Monakristinkolbergnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-72470995168271329322012-03-19T07:49:24.318+01:002012-03-19T07:49:24.318+01:00Så bra at kjeksene ble gode. Jeg må nok lage en ny...Så bra at kjeksene ble gode. Jeg må nok lage en ny porsjon, for jeg har også brukt kjeksen som bunn i fromasjkake (http://www.utenalt.com/2012/03/fromasjkake.html). Ellers burde vi kanskje takke Sætre for oppskrifta... :-)Tove Johansen - Uten althttp://www.utenalt.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-339403528157134533.post-71554151452288669262012-03-18T18:00:28.537+01:002012-03-18T18:00:28.537+01:00Vi lagde disse havrekjeksene i går, og de ble utro...Vi lagde disse havrekjeksene i går, og de ble utrolig gode! Tusen takk for oppskrift!:)Ingunnnoreply@blogger.com